Μαϊος 09, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

(Νέα Προθεσμία) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις Επιστημονικές Ομάδες της EFSA


Σύντομη Περιγραφή:
(Νέα Προθεσμία) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις Επιστημονικές Ομάδες της EFSA

EFSA Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) δημοσίευσε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποβολής αιτήσεων από υψηλά ειδικευμένους επιστήμονες τόσο από την Ευρώπη όσο και εκτός Ευρώπης με εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών πεδίων, όπως πρόσθετα τροφίμων και πηγές θρεπτικών συστατικών υλικά σε επαφή με τρόφιμα, τοξικολογία, προσμείξεις στην τροφική αλυσίδα, βιολογικοί κίνδυνοι, ΓΤΟ, ζωοτροφές, υγεία των φυτών και τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα, υγεία και ευζωία των ζώων, διαιτητικά προϊόντα, αλλεργίες, νέα τρόφιμα και διατροφή.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποδείξουν την εμπειρία τους στη διενέργεια επιστημονικών αξιολογήσεων της επικινδυνότητας (risk assessment) και να έχουν αποδεδειγμένη επιστημονική αριστεία σε έναν ή, κατά προτίμηση, περισσότερους, από τους τομείς που εμπίπτουν στην αρμοδιότητά της EFSA. H πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αφορά τις παρακάτω ομάδες: 1. Επιστημονική Ομάδα για την υγεία και την ορθή μεταχείριση των ζώων (AHAW)
2. Επιστημονική Ομάδα για τις πρόσθετες ύλες των τροφίμων και τις πηγές θρεπτικών ουσιών που προστίθενται στα τρόφιμα (ANS)
3. Επιστημονική Ομάδα για τις βιολογικές πηγές κινδύνου (BIOHAZ)·
4. Επιστημονική Ομάδα για τα υλικά που έρχονται σε επαφή με τα τρόφιμα, τα ένζυμα, τα αρτύματα και τα βοηθητικά μέσα επεξεργασίας (CEF)
5. Επιστημονική Ομάδα για τους ρυπαντές στην τροφική αλυσίδα (CONTAM)·
6. Επιστημονική Ομάδα για τις πρόσθετες ύλες και τα προϊόντα ή τις ουσίες που χρησιμοποιούνται στις ζωοτροφές (FEEDAP)
7. Επιστημονική Ομάδα για τους γενετικώς τροποποιημένους οργανισμούς (GMO)·
8. Επιστημονική Ομάδα για τα διαιτητικά προϊόντα, τη διατροφή και τις αλλεργίες (NDA)·
9. Επιστημονική Ομάδα για την υγεία των φυτών (PLH)·
10. Επιστημονική Ομάδα για τα προϊόντα φυτοπροστασίας και τα κατάλοιπά τους (PPR)
11. Επιστημονική Επιτροπή
Η πρόσκληση έχει δημοσιευτεί στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (31.03.2011 C99/31). Οι επιστήμονες καλούνται να ανταποκριθούν στην πρόσκληση, η οποία αρχίζει στις 31 Μαρτίου 2011 και λήγει στις 14 Ιουνίου 2011.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της EFSA
http://www.efsa.europa.eu/en/vacancies/vacancy/efsae110331.htmΑρχείο 1: Κατεβάστε το Αρχείο Δημοσιεύτηκε: 30/05/2011 [Επιστροφή]
EFSA
 
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 36 ΤΟΥ ΚΑΝ. (ΕΚ) 178/2002
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ EFSA
 
VIDEOS - INFOGRAPHICS