Μαϊος 08, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

ΕFSA- Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις Επιστημονικές Ομάδες και την Επιστημονική Επιτροπή κατά την ανανέωση των μελών τους το 2024-Προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας είναι η 3η Απριλίου 2023.

ΕFSA- Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις Επιστημονικές Ομάδες και την Επιστημονική Επιτροπή κατά την ανανέωση των μελών τους το 2024-Προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας είναι η 3η Απριλίου 2023.

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) δημοσίευσε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (Ref. EFSA/E/2023/01) για την ανανέωση των Επιστημονικών της Ομάδων και της Επιστημονικής Επιτροπής το 2024.

Αυτή η ευκαιρία είναι ανοιχτή σε επιστημονικούς εμπειρογνώμονες με σχετική επιστημονική πείρα και κίνητρο να συμβάλουν στην προστασία της υγείας των ανθρώπων και των ζώων, καθώς και του περιβάλλοντος στην Ευρώπη, οι οποίοι επιθυμούν να γίνουν μέλη σε μία από τις 10 επιστημονικές ομάδες της EFSA ή στην Επιστημονική Επιτροπή.

Η πρόσκληση και το έντυπο ηλεκτρονικής αίτησης είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο της EFSA: Call for Expressions of Interest for Membership of the Scientific Panels and the Scientific Committee of EFSA 2023 - EFSA Careers (europa.eu)

Η υποβολή αιτήσεων είναι ανοιχτή από την 1η Φεβρουαρίου έως την 3η Απριλίου 2023

Η EFSA διοργανώνει ένα ειδικό διαδικτυακό σεμινάριο στις 7 Μαρτίου 2023, 16:00 - 17:30 (ώρα Ελλάδας).

Το διαδικτυακό σεμινάριο έχει ως στόχο τα εξής:

  • Ενημέρωση των συμμετεχόντων για τον τρόπο με τον οποίο η EFSA επιλέγει τα μέλη των Επιστημονικών Ομάδων και της Επιστημονικής Επιτροπής της.
  • Ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των Επιστημονικών Ομάδων και της Επιτροπής της EFSA και για το τι σημαίνει μέλος των Ομάδων και της Επιτροπής της EFSA.
  • Απάντηση ερωτήσεων ενδιαφερομένων υποψηφίων, οι οποίες μπορούν να υποβληθούν πριν από την εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω της φόρμας εγγραφής.

Η εκδήλωση προορίζεται για επιστημονικούς εμπειρογνώμονες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Επιστημονική Επιτροπή ή τις Επιτροπές της EFSA

Οι εγγραφές για το διαδικτυακό σεμινάριο είναι ανοιχτές έως 2 Μαρτίου 2023 μέσω του συνδέσμου: Registrations .

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες μέσω του συνδέσμου: EFSA website.