Μαϊος 19, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Συμμετοχή του Ε.Φ.Ε.Τ. στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο του «Greek Lipid Forum» με τίτλο «Σύγχρονες Τάσεις στον Τομέα των Λιπιδίων»






Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) θα συμμετάσχει στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο του «Greek Lipid Forum» με τίτλο «Σύγχρονες Τάσεις στον Τομέα των Λιπιδίων», που θα διεξαχθεί διαδικτυακά τον Οκτώβριο του 2021.
 
Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει:
 
  • τη σημασία των λιπαρών και ιδιαίτερα του ελαιολάδου στη διατροφή
  • την εξέλιξη της τεχνολογίας για παραγωγή ασφαλών λιπαρών προϊόντων άριστης ποιότητας και βελτιωμένης διατροφικής αξίας και την αξιοποίηση των σχετικών παραπροϊόντων
  • τη συμβολή της βιοτεχνολογίας στην ανάπτυξη του κλάδου
  • τα αποτελέσματα και επιτεύγματα της έρευνας των Ελλήνων επιστημόνων
  • την καινοτομία και τις προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου των λιπαρών
 
Το Ελληνικό Φόρουμ Λιπιδίων – «Greek Lipid Forum» ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2003 και είναι μέλος του «European Federation for the Science and Technology of Lipids» («Euro Fed Lipid»: http://www.eurofedlipid.org/). Στόχος του είναι να φέρει σε επαφή όλους τους Έλληνες επιστήμονες και τεχνολόγους οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον τομέα των λιπιδίων και να αποτελέσει ένα γόνιμο βήμα διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων για την προώθηση της επιστήμης και τεχνολογίας των λιπαρών.
 
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Συνέδριο με προφορική ή αναρτημένη ανακοίνωση μπορούν να υποβάλλουν περίληψη συμπληρώνοντας τη συνημμένη φόρμα συμμετοχής (μέχρι 350 λέξεις στα αγγλικά) και στέλνοντάς τη στη διεύθυνση info@greeklipidforum.gr.
 
Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή περιλήψεων:
 
Προφορικές ανακοινώσεις: 20 Ιουνίου 2021
 
Αναρτημένες ανακοινώσεις: 1 Σεπτεμβρίου 2021
 
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά το Ελληνικό Φόρουμ Λιπιδίων, αλλά και τα προηγούμενα συνέδρια στην ιστοσελίδα http://www.greeklipidforum.gr.




 
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
 
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ/ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
 
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
 
ΑΛΛΑ ΝΕΑ