Μαϊος 20, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Το πρόγραμμα PARC άνοιξε τα δίκτυά του στους πολίτες









Αθήνα, 6 Μαρτίου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το πρόγραμμα PARC άνοιξε τα δίκτυά του στους πολίτες

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο λειτουργίας και δράσεων, το πρόγραμμα PARC (European Partnership for the Assessment of Risks from Chemicals) εγκαινίασε πρόσφατα την ιστοσελίδατου αλλά και λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn).

Το PARC αποτελεί μια ευρωπαϊκή σύμπραξη τουλάχιστον 200 εταίρων από 28 χώρες, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο Ε.Φ.ΕΤ., με σκοπό να προάγει την έρευνα, την ανταλλαγή γνώσεων και τη βελτίωση των ικανοτήτων στην αξιολόγηση της επικινδυνότητας από χημικούς κινδύνους

Στην ιστοσελίδα του PARC, η οποία θα εμπλουτίζεται διαρκώς, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τα νέα αποτελέσματα αξιοποίησης των τελευταίων δεδομένων, μεθόδων και εργαλείων νέας γενιάς για την αντιμετώπιση μελλοντικών προκλήσεων στη χημική ασφάλεια.

Κάνοντας εγγραφή (subscribe) στα ενημερωτικά δελτία (newsletters) μπορείτε να λαμβάνετε δημοσιεύσεις δύο φορές το χρόνο με ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες, τα αποτελέσματα, τις εκδηλώσεις, την εξέλιξη του έργου, ενώ το μηνιαίο PARC Science Digestστόχο έχει να παρέχει μια επισκόπηση των πιο πρόσφατων δημοσιεύσεων του προγράμματος. Μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα ή και στα δύο ενημερωτικά δελτία κάνοντας κλικ σε αυτόν τονσύνδεσμο(ή απευθείας στον ιστότοπο).

Εκτός από την ιστοσελίδα , μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε και τις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του PARC, για να μένετε συνεχώς σε επαφή με τις τελευταίες εξελίξεις!

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
 
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ/ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
 
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
 
ΑΛΛΑ ΝΕΑ